Vi har glädjen att meddela att vi gjort fyra nyrekryteringar under våren.

Annika Barosen tar i maj över tjänsten som Ekonomichef för Schneidler Grafiska AB med ansvar för ekonomi/IT/HR för hela Schneidler-koncernen. Annika har en gedigen och bred erfarenhet inom Ekonomi och IT och arbetar i dag som Ekonomichef / Business Controller på företaget Training Partner Nordic AB och har tidigare haft liknande befattningar på Sievert AB och NL Partner.

Vi har också anställt Malin Ånöstam som ny löne/HR-administratör. Hon jobbar idag som personalansvarig/VD-assistent på PQR Consult och närmast dessförinnan som lönekonsult på Visma. Hon har en både bred och djup kompetens inom personaladministration som kommer till bra användning i vidareutvecklingen av vår HR-funktion.

Dessutom har vi anställt Christoffer Nilsson som ny säljare i Storstockholm. Christoffer kommer närmast från BrandFactory där han sedan 2014 jobbat som projekt-koordinator i Upplands-Väsby. Christoffer har även drivit eget företag inom bildekor där BrandFactory var en av de större uppdragsgivarna.

Som om inte det vore nog har vi också tillsatt en ny tjänst som marknadsassistent. Den tjänsten har vi rekryterat internt och Malin Mickelsson som tidigare jobbat på Transport tar den tjänsten. Malin kommer också vara en av de som svarar när du ringer vår växel framöver.

Vi önskar alla varmt välkomna till sina nya tjänster och teamet på Schneidler!