Vi söker en teknisk specialist för digi­tala storformatskrivare och grafisk utrustning.

Rollen innebär att du utför service, installerar, utbildar och ger support till våra kunder på de utrustningar och RIP-programvaror som vi säljer. I rollen ingår färg­styrning och optimering av material ute hos våra kunder. Du kommer att arbeta över hela Sverige vilket innebär mycket resande. Arbete utomlands kan förekomma, företrädelsevis i Norden.

Du blir en viktig del i vår affärsidé där vi skapar mervärden för våra kunder genom att vi tar ett helhetsansvar för utrustning, programvaror och förbrukningsma­terial. Du blir en av nio medarbetare i vår serviceor­ganisation, som består av servicechef, en service­koordinator och sju tekniker, vilka utgår från olika platser i landet. Vårt mål är att vara Sveriges bästa serviceavdelning för grafisk utrustning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du noggrann, ansvarsfull, pedagogisk, ödmjuk och har lätt för att kommuni­cera. Har du erfarenhet av färgstyrning och de vanligt förekommande programvarorna inom den grafiska branschen samt service av storformatskrivare så är det ett plus.

Svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Du har körkort och kommer att förses med en tjänstebil. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Är du intresserad och vill veta mer kontakta servicechef Marcus Häger  på telefon 073-944 10 32. Skicka din ansökan snarast till marcus.hager@schneidler.se. Urval sker löpande.