När du vill vara säker på att det alltid blir rätt!

På Schneidler Grafiska erbjuder vi en helhet. Förutom att vi säljer maskinerna, tillbehören, färgen och tryckmediet, erbjuder vi också kunskap och tjänster som är utformade för att optimera resultatet och utveckla just ditt tryckeri. Vi tar hänsyn till hela  produktionsprocessen, och genom vår erfarenhet så hjälper vi er att bli mer effektiva och lönsamma.

Vår långa erfarenhet i branschen har bland annat inneburit att vi testat det mesta, och därför vet vi vilka produkter som håller rätt kvalitet och hur kombinationen av material, färg och maskin bör se ut för bästa slutresultat.

 

Mer än ”bara” en leverantör.

Vi ser oss inte bara som en leverantör. Vi ser oss som din partner, ditt bollplank och din rådgivare. Den som alltid kan leverera rätt trycklösning, så att du i din tur kan ge bättre service till dina kunder.

Som helhetskund hos oss kan du känna dig trygg. Vi ser helt enkelt till att allt blir rätt, från början till slut, så att du kan leverera det kunderna vill ha.

Schneidler Grafiska har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet och oavsett århundrade så har vi alltid legat i framkant gällande teknik, kvalitet och utveckling. Från och med augusti 2016 ingår Schneidler Grafiska i den internationella Spandex-koncernen, vilket gör oss till en större partner med global närvaro och ett brett sortiment. Spandex är med sina över 30 000 kunder i 17 länder, en av världens ledande leverantörer inom skyltproduktioner och display.