DirectTex SoftImage Banner

Directtex SoftImage Banner från PONGS är en ny textil med den unika egenskapen att den kan vikas utan att vita veck eller svarta märken uppstår. Den är mycket mjuk och behaglig att röra vid och dessutom skrynkelfri. Tack vare att inga vita veck uppstår är den enkel att transportera och lagra. DirectTex SoftImage Banner är speciellt uformad för belysta applikationer såsom displayer, roll-ups och pop-ups. Läs mer om produkten här PONGS DirectTex SoftImage Banner.

Fineart Canvas Heavy

PrintTex Fineart Canvas Heavy är en kraftig polyesterväv på 240gr. Canvasen är mycket följsam vid tavelmonteringar och utvecklad för bästa möjliga färgåtergivning. Läs mer här PONGS PrintTex Fineart Canvas Heavy.

DirectTex Artist Mambo

PONGS producerar världens bästa media för bakgrundsbelysning. En topprodukt inom detta område är DirectTex Artist Mambo med sin utmärkt ljusspridning, maximala färgglans och skärpa i detaljer. Materialet är vikbart utan att ge vita veck, skrynkelfritt och har en hög europeisk brandklassning. DirectTex Artist Mambo är en translucent polyestertextil anpassad för ljuslådor och är miljöklassat enligt både ÖkoTex och REACH. Läs mer här PONGs DirectTex Artist Mambo.

Directtex Eco-Beach Jersey

DirectTex Eco-Beach Jersey är en mjuk och förkrympt hålad flaggtextil. Materialet är av hög kvalitet och utvecklad för bästa möjliga färgåtergivning. Läs mer här PONGs Directtex Eco-Beach Jersey.